Tipsing

Merk:Vi tar vi ikke lenger imot nyregistreringer av iZettle Pro. Les mer om hvordan iZettle Go kan hjelpe virksomheten din her.

Tipsfunksjonen til iZettle gjør det mulig for kunder å legge til tips når de skal betale regningen. Du kan aktivere tipsfunksjonen til å fungere:

• fra kortleseren− kunder kan taste inn et tipsbeløp direkte på kortleseren. Denne funksjonen fungerer kun med iZettle Reader.

−OG/ELLER−

• med iZettle-appen− medarbeidere bruker iZettle-appen til å taste inn tips fra kunder.

•Det er viktig at du er kjent med hvordan du kan motta og melde inn tips i henhold til skattereglene i landet der du driver virksomhet. Les mer om skatteetatens skatteregler for tips i Norge her. Alt du får inn i tips med iZettle Reader, vises på salgsrapportene og kvitteringene dine.

Hvordan aktiverer jeg tipsfunksjonen?

For å aktivere tipsfunksjonen:
1. Gå til Innstillinger > Konfigurering> Betaling i iZettle-appen.

2. Velg hvordan du vil at tipsfunksjonen skal fungere:

• Velg Aktiver tips for å tillate medarbeidere å bruke iZettle-appen til å taste inn tips fra kunder.

• Velg Aktiver tips for iZettle Reader for å gjøre det mulig for kunder å taste inn et tipsbeløp direkte på kortleseren. Du vil måtte oppdatere leseren for at tipsfunksjonen skal kunne fungere ordentlig.

Oppdatere iZettle Reader

Viktig! Før du oppdaterer iZettle Reader:

• Sørg for at kortleseren og smarttelefonen eller nettbrettet ditt er oppladet.

• Ha smarttelefonen eller nettbrettet nær kortleseren under oppdateringen.