Legge til en rabattkode

1. Logg inn på kontoen din og klikk på Selg online og gå inn i  iZettle-kontrollpanelet.

2. Velg Nettrabatter i panelet til venstre.

3. Klikk på Opprett rabatt og fyll ut skjemaet.

4. Gi tilbudet ditt et navn som for eksempel «Sommer spesial», og opprett deretter en rabattkode du velger, eller la systemet generere en kode for deg automatisk.

5. Velg nå hvilke produkter du vil at tilbudet skal brukes på.

6. Velg om rabattkoden skal gi en prosentandel eller et bestemt beløp i avslag, eller om produktet skal være gratis ved bruk av koden.

7. Bestem hvor mange tilbud som skal kunne løses inn, eller la alternativet «Ubegrenset» stå krysset av.

8. Velg til slutt hvilke datoer rabattkoden skal være aktiv, eller behold alternativet «Forblir gyldig» valgt.