Slik endrer du URL

Hvis du vil oppdatere eller endre URL-en du har valgt for nettbutikken din, gjør du dette enkelt fra iZettle-kontrollpanelet.
Klikk på Din nettbutikk > Innstillinger > Domene.

• Her vil du se den gjeldende URL-en til butikken din, slik:

• Klikk på Administrer > Gratis Selz-domene og legg inn den nye URL-en du ønsker til butikken din:

Når du har endret URL-en, klikker du på «Lagre»-knappen nederst.

Hvordan kan jeg teste den nye URL-en?

Åpne et privat eller incognito nettleservindu for hvis du vil teste den nye URL-en du har laget. Husk å oppdatere URL-en alle steder der du kan ha bygd inn lenken, på nettstedet ditt, i blogginnlegg eller på sosiale medier. Eventuelle innbygde widgeter eller knapper du har, vil fortsette å fungere som vanlig.