Aktivere en blogg

Kom i gang

Å skrive blogg er en flott måte å inspirere og holde kunder oppdatert om nye ideer og produktslipp på, og hjelper deg også å komme høyere opp i søkemotorresultater.

Gå til iZettle E-commerce-kontrollpanelet og følg disse trinnene hvis du vil aktivere en blogg på nettstedet ditt:

Gå til Butikk > Tilpass, og klikk deretter på Sider.

1.  Slå på alternativet Blogg, slik at det er grønt.

1. Gå til Din nettbutikk > Din blogg for å legge til et blogginnlegg. Klikk påNytt innlegg, skriv innlegget ditt, og lagre det.
Besøkende til nettstedet ditt kan nå gå inn på bloggen din via hovedmenyen i butikken din, under «Blogg».

Innleggene dine vil alltid vises i omvendt kronologisk rekkefølge.