Pauser eller lukker butikken din

Hvis du er kontoeier, kan du når som helst fjerne butikken din fra å vises offentlig. Du kan fortsette å opprette nye produkter og dele individuelle produkt-URL-er.

• Logg inn på iZettle-kontoen din og gå til E-commerce-kontrollpanelet.
  • Klikk på Din nettbutikk > Innstillinger. Sett Aktiver butikk-bryteren til av, og lagre endringene dine.
  • Butikken din vil ikke lenger være tilgjengelig på gratisdomenet eller det tilpassede domenet ditt.
  • Eventuelle integrerte produkter du har på nettstedet eller bloggen din, vil fortsatt være tilgjengelige for kjøp.
  • Du vil fortsatt motta faktura for pakker som er knyttet til kontoen din.