La kundene vite at bestillingen deres har blitt sendt

Vi fører opp alle bestillinger du mottar, i fanen Bestillinger på E-commerce-kontrollpanelet ditt. Ønsker du å gi kunden beskjed når produktet deres er sendt, klikker du på Fullført-knappen ved siden av ordren.

Et popup-vindu vil vises med et alternativ for å sende en personlig melding om du ønsker det, eller legge til et sporingsnummer:

Kunden får da en e-post med meldingen din som ser omtrent slik ut:

Nå vil ordren vises som Fullført i Bestillinger-fanen.