Bruke temaer

Å sette opp en attraktiv nettbutikk er enkelt når du kan velge mellom vårt utvalg av tema.
Slik fungerer det:

1. Logg inn på kontoen din på my.izettle.com og klikk på Selg på nett.

2. Klikk på Din nettbutikk > Butikk-tema.

1. Hold musepekeren over tema du vil se en forhåndsvisning av, og klikk på Demo-knappen for å se forhåndsvisningen av temaet.

• Hvis du er klar til å publisere og tilpasse temaet, klikk på Velg eller Tilpass. Hvis du vil forhåndsvise et tema med alle produktene du har liggende inne, velger du alternativet «Forhåndsvis i butikken».

• Med dette verktøyet kan du tilpasse butikken din akkurat slik du vil ha den.

For utviklere

Hvis du vil finjustere på koden til temaet og tilpasse det ytterligere, gå til Din nettbutikk > Installerte tema og dupliser temaet før du gjør endringer.