Legge til kjøpsknapper eller miniprogrammer til et eksisterende nettsted

Hvis du allerede har en hjemmeside eller blogg du er fornøyd med og kun ønsker å selge noen få produkter, kan det være en bedre løsning å bygge inn iZettle E-commerce-produkter på din nåværende side.

Å legge til en knapp, et miniprogram eller en hel nettbutikk på nettstedet ditt er gjort på et blunk. Alt du må gjøre, er å legge til litt kode på siden din, så vil kundene dine kunne kjøpe varene dine uten å forlate nettstedet ditt. Noen av trinnene varierer avhengig av hvilken plattform du bruker.

Hvis du heller er interessert i å lage en ny nettbutikk, se våre demo-temaer for å se hvordan butikken din vil se ut.

Hvis du planlegger å selge på én av de følgende plattformene og integrere en iZettle-modul, følg følgende koblinger:

Komme i gang

Så lenge nettstedet eller bloggen din inneholder tekst, HTML eller en kildekodefane, vil du kunne legge til én av våre knapper/miniprogrammer direkte, kun ved å kopiere en kodesnutt. Hvis nettstedet du arbeider med ikke er ført opp på listen ovenfor, følg disse trinnene:

1. Gå til fanen Knapper og miniprogram fra hovedmenyen i E-commerce-dashbordet ditt; redigeringsverktøyet for knapper og miniprogram vises.
  2. Bruk alternativene til venstre til å velge hvordan knapper og miniprogram skal se ut. I redigeringsverktøyet kan du justere farger, adferd, størrelse med mer.
  3. Velg hvordan du ønsker at knappen/miniprogrammet skal funksjonere, og om du ønsker å dra nytte av handlekurvfunksjonen.
  4. Når du er fornøyd med hvordan knappen eller widgeten ser ut, kopier koden til høyre.
  5. Lim inn den kopierte koden på nettstedet ditt (lim den inn i tekst-, html- eller kildefanen). Merk: Denne prosessen er litt forskjellig fra nettsted til nettsted.
  6. Du er ferdig! Du har en flott knapp eller widget klar til kundene dine.