Slik legger du vilkår til betalingsprosessen

Gjør forarbeidet og beskytt virksomheten og nettstedet ditt ved å opprette en vilkårsside. Nøyaktig hva du bør ha med på denne siden, og hvordan du bør formulere deg, avhenger av akkurat din virksomhet.

Med iZettle e-commerce kan du lage en side med vilkår til butikken din og lenke til den ved betaling. Du kan legge til en avkrysningsboks med “Jeg samtykker til vilkårene” på betalingssiden din som kunder må krysse av i før de kan fullføre kjøpet.

Kom i gang

1. Fra iZettle e-commerce-kontrollpanelet, gå til Innstillinger > Betaling og klikk deretter på fanen Innstillinger.
  2. Aktiver alternativet Vilkår.
  3. Tilpass teksten og klikk på “Lagre”.

Hvordan vil kundene mine samtykke til vilkårene?

Du kan velge mellom to måter å la kundene dine godta vilkårene dine på:

• avkrysningsboks: Kunden må krysse av i boksen “Vilkår” før bestillingen kan behandles;
  • fullføring av kjøpet: Gjennom å fullføre kjøpet samtykker kunden til vilkårene.

Hvordan kan jeg tilpasse vilkårene?

Du kan tilpasse samtykkeerklæringen etter behov, med “Jeg samtykker til [navnet på butikken din]s vilkår” som standardtekst. Teksten kan også formateres med fet skrift og lenke til sider.

For å legge til en lenke velger du bare lenkeikonet og legger inn lenkedetaljene. Når lenken er satt inn, kan kunder følge lenken til vilkårene dine før de fullfører kjøpet.