Forlatt handlekurv

Ved å sende ut e-post når kunder forlater handlekurven uten å fullføre kjøpet, kan du:

• gjenvinne tapte salg og generere mer inntekter
  • automatisk kontakte kunder om å fullføre kjøpet
  • tilpasse e-postmaler
  • ta med en rabattkode for å lokke kjøpere tilbake

Tilpasse e-post du sender ut ved forlatt handlekurv

• Fra iZettle E-commerce-kontrollpanelet, klikk på Innstillinger > E-postmeldinger.
  • Her vil du se to alternativer: Forlatt handlekurv (første) og Forlatt handlekurv (oppfølging). Første e-post er den første e-posten vi automatisk vil sende til kunden, avhengig av e-postforsinkelsen du angir. Oppfølgings-e-posten er den andre, og siste, e-posten kunden vil motta.

• Du er ferdig! Alle kunder som forlater handlekurven etter å ha lagt inn en e-postadresse i forbindelse med betalingsprosessen, vil motta en oppfølgings-e-post etter innstillingene dine. Du kan når som helst endre hvor ofte e-postene blir sendt, eller tekst i e-postene dine ved å komme tilbake til denne siden.
  • Du kan også sende en test-e-post til deg selv ved å klikke på “Send test”.