Konfigurere Facebook pikselsporing

Hvis du vil vite hvilke av Facebook-annonsene dine som gir best konvertering i iZettle-nettbutikken din, kan du bruke konverteringssporingen vår.

Slik konfigurerer du Facebook-pikselen din:

1. Gå til Piksler-fanen i Annonseadministrasjon på Facebook.
  2. Klikk på Opprett en piksel.
  3. Skriv inn et navn på pikselen. Du kan bare ha én piksel per annonsekonto, så velg et navn som representerer virksomheten din.
  4. Pass på at du har krysset av i boksen for å samtykke til vilkårene.
  5. Klikk på Opprett.

Merk: Husk at du bare kan opprette én Facebook-piksel per annonsekonto. Hvis du allerede har en, vil du ikke se Opprett en piksel-knappen.

Du trenger ID-en til pikselen du akkurat opprettet, for å legge den inn i iZettle-innstillingene dine. Etter du har kopiert ID-en til Facebook-pikselen, gå til iZettle E-commerce-kontrollpanelet og klikk på Innstillinger > Analysefunksjoner og annonser. For å legge pikselen til butikken din, bla nedover til delen om Facebook Ads:

Skriv inn ID-en til Facebook-pikselen og klikk på Lagre-knappen.