Slik kobler du Facebook Messenger opp mot nettbutikken din

Kom i gang

Du kan nå chatte med brukere som besøker nettbutikken din, via Facebook Messenger. Følg trinnene nedenfor for å legge appen til butikken din.

1. Gå til iZettle E-commerce-kontrollpanelet og klikk på Din nettbutikk  > Innstillinger.

2. Klikk på Koble til sider.

3. Godta Facebooks tillatelser i vinduene som kommer opp.

4. Når du har godtatt tillatelsene, skal sidene dine vises i rullegardinmenyen. Velg en side og klikk på Lagre.

5. Facebook-chatten for den oppkoblede siden vil nå vises, og som forhandler vil du kunne svare på meldinger fra Facebook-innboksen din.