Tilpasse Selz-handlekurven

Handlekurven er en enkel innebyggingskode, som du kan legge til enhver og alle sidene på din eksisterende nettside. Handlekurven vil være tilgjengelig for handlende, og vil gli ut fra høyre side på skjermen med ett enkelt klikk. Dette hjelper kunder med å holde styr på varer mens de handler, fører til økte konverteringer og sparer deg til syvende og sist for tid og penger.

Handlekurven vil vises automatisk på ditt eksisterende nettsted der du har bygget inn butikken din, miniprogrammer eller kjøpsknapper. Du kan også legge til handlekurven individuelt til enhver side på nettstedet ditt.

Å legge til handlekurv-koden til nettstedet ditt er enkelt:

1. Gå til Knapper og miniprogrammer fra E-commerce kontrollpanelet
  2. Velg “handlekurv”
  3. Oppdater handlekurvens utseende ved å klikke på “Farger”
  4. Gjør endringer for hvordan handlekurven fungerer ved å klikke på “Virkemåte”
  5. Juster butikklogoen, navnet og visningen ved å klikke på “Innstillinger”, og klikk på “Lagre”
  6. Kopier HTML-koden til høyre​​
  7. Klistra in HTML-koden på sidan/sidorna där du vill visa varukorgen.

Du kan läsa mer om inbäddade knappar och widgetar här

Hvordan deaktiverer jeg handlekurvfunksjonen?

Du kan skru av glidebryteren med handlevogn ved å gå til Innstillinger > Betaling > Innstillinger og skru av Handlevognen, og ikke glem å lagre endringene.

Nå, når du genererer miniprogrammet eller koden for knappen, vil handlevognen bli skjult.