iZettle E-commerce Wordpress plugin

Med iZettle E-commerce-pluginen gjør du WordPress-nettstedet ditt om til en fullt funksjonell nettbutikk. Du legger raskt og enkelt til “Kjøp nå”-knapper og produkt-miniprogrammer på WordPress-nettstedet ditt, og hvis du har nettbutikk fra før, kan du også legge til hele butikken – med en fullt synkronisert produktbeholdning. Men det beste av alt er at det ikke er noen komplekse prosesser eller koding involvert, så du kan begynne å selge produkter på nett fra WordPress-nettstedet ditt i løpet av minutter.

Merk: Hvis du allerede har installert en tidligere versjon av Selz-pluginen, følg disse trinnene for å få tilgang til siste versjon.

Slik bruker du iZettle E-commerce-pluginen

• Installer pluginen automatisk fra pluginer-delen i admin-kontrollpanelet til WordPress-nettstedet ditt (bare søk etter “iZettle E-commerce”) eller installer den manuelt ved å laste den ned her. Når den er installert, aktiver pluginen.
  • Se etter iZettle-ikonet i navigasjonsmenyen til venstre; du skal nå kunne se det:
  • Klikk på “Innstillinger” og deretter “Koble til” og godta tillatelsene på siden som kommer opp, for å gå videre.
  • Med iZettle-kontoen din nå koblet sammen med WordPress-pluginen, begynn å legge til “Kjøp nå”-knapper eller produkt-miniprogrammer til innlegg eller sider på hele nettstedet ditt med “Legg til produkt”- og “Legg til butikk”-knappene i tekstredigeringsverktøyet til WordPress. Les videre hvis du vil ha forklart mer detaljert hvordan du gjør det.

Slik legger du til en knapp

1. Legg til en knapp på siden din ved å klikke på “Add product” i tekstredigeringsverktøyet til WordPress-nettstedet ditt.
  2. Velg produktet du vil bruke, fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på “Options”.
  3. Klikk på “Type” og deretter “Button” for å legge til en knapp på nettstedet ditt.
  4. Velg handlingsoppfordring, tekst og stil til knappen din.

5. Juster knappebredden eller la alternativet om å la den justeres automatisk, være slått på.
  6. Velg farger og klikk på “Add shortcode”.
  7. Merk at knappen ikke vil vises når du er i redigeringsmodus, så velg “Preview” eller publiser siden for å se hvordan den ser ut.

Slik legger du et produkt-miniprogram til nettstedet ditt

Et produkt-miniprogram er en blokk med bildet og beskrivelsen av, prisen på og en handlingsoppfordring om produktet ditt, for eksempel “Kjøp nå”.

1. Legg til et miniprogram på siden din ved å klikke på “Add product” i tekstredigeringsverktøyet.
  2. Velg produktet fra rullegardinmenyen og klikk deretter på “Options”.
  3. Velg “Widget” fra rullegardinmenyen.
  4. Velg handlingsoppfordring, tekst og stil til miniprogrammet ditt.
  5. Juster bredden eller la alternativet om å la den justeres automatisk, være slått på.
  6. Velg farger og klikk på “Add shortcode”.
  7. Merk at miniprogrammet ikke vil vises når du er i redigeringsmodus, så velg “Preview” eller publiser siden for å se hvordan den ser ut.

Slik legger du til butikken din som et innebygd element

1. Legg til butikken din på siden din ved å klikke på “Add store” i tekstredigeringsverktøyet.
  2. Velg farger og klikk på “Add shortcode”.
  3. Merk at butikken ikke vil vises når du er i redigeringsmodus, så velg “Preview” eller publiser siden for å se hvordan den ser ut.
  4. Merk: Det kan hende du må justere bredden på siden eller innlegget ditt i WordPress for å være sikker på at produktene dine vises korrekt.

Handlekurv

Du kan også velge om du vil vise handlekurven på alle sidene på nettstedet ditt. Dette alternativet er slått av som standard, men du kan slå det på i iZettle-innstillingene i WordPress-adminen.

Feilsøking

Alternativt kan du kopiere den innebygde koden til knappen eller miniprogrammet ditt og legge den til WordPress-siden din ved hjelp av denne veiledningen.

Koble fra Selz-pluginen

Hvis du allerede har en versjon av WordPress-pluginen fra Selz (en hvilken som helst versjon fra før oktober 2018), må du koble fra Selz-pluginen og legge til den nye og forbedrede iZettle E-commerce-pluginen på WordPress-siden din.

Trinn

1. Logg inn på WordPress-kontoen din og gå til pluginer-delen i kontrollpanelet.
  2. Deaktiver Selz-pluginen og pass på å gå gjennom hele WordPress-nettstedet ditt og fjerne alle innebygde knapper og miniprogrammer du eventuelt har fra før.
  3. Søk i katalogen etter “iZettle” og installer/aktiver den nye pluginen. Du er nå klar til å begynne å bruke WordPress-pluginen din for iZettle ved å følge trinnene i begynnelsen av artikkelen.