​Importer produkter fra en annen e-handelsplattform

Hvis du flytter over til iZettle E-commerce fra en annen e-handelsplattform, eller hvis du heller ønsker å bruke iZettles kassasystem, kan du importere produktene dine til iZettle. Merk at data for lagerbeholdning og salg ikke blir importert til iZettle-kontoen din fra e-handelsplattformen.

For tiden støtter vi produktimport fra følgende e-handelsplattformer:

• Shopify
  • Tictail

Merk: Dette er en import, noe som betyr at produktene importeres i sin gjeldende tilstand. Eventuelle endringer eller oppdateringer som gjøres til produktene dine i Shopify eller Tictail etter importen, vil ikke gjenspeiles i produktene som importeres.

Du kan utføre så mange importer du ønsker, det er ikke noen grense. Eventuelle endringer som gjøres på allerede eksisterende produkter i ditt iZettle-produktbibliotek, vil oppdateres i henhold til siste import.

Hvilke produktattributter vil, og vil ikke, bli importert?

Shopify

Tictail

Produktnavn

Produktbeskrivelse

Pris

Varianter

Variantalternativer

Gjelder ikke

Bilder

SKU

Strekkode

Gjelder ikke

Vekt

Gjelder ikke

Kolleksjon

x

x

Leverandør

x

Gjelder ikke

Produkttype

x

Gjelder ikke

Merker

x

Gjelder ikke

Varebeholdning

x

x

Sammenlign pris

x

Gjelder ikke

Merk: Vi vil automatisk redigere produkter, slik at de passer med formatet ditt.

Slik importerer du produktene dine

Begynn produktimporten ved å besøke iZettle-kontoen din på my.izettle.com, gå til Produkter, klikk på Import og velg deretter e-handelsleverandøren du ønsker å importere fra.

Trinn 1 – Koble deg til e-handelsplattformen din

• Logg inn på my.izettle.com og gå til “produkter”.
  • Klikk på “Import” og velg din e-handelsleverandør.
  • Skriv inn butikkadressen din.

Hvis du importerer fra Shopify
Du vil bli omdirigert til Shopify, der du vil bli spurt om å logge inn og tillate at iZettle får tilgang til kontoen din.
Når du har logget på Shopify-kontoen din, vil iZettle forbli innlogget. Så neste gang du ønsker å importere, er alt klart.
Vi kan kun importere åtte bilder per produkt. Hvis du har mer, vil de ikke bli importert.

Hvis du importerer fra Tictail
Hvis du importerer fra Tictail, må du logge inn på Tictail-butikken, gå til innstillinger og angi butikken til “Public”.
Vi kan kun importere åtte bilder per produkt. Hvis du har flere, vil de ikke bli importert.
Du kan importere produkter fra både Shopify og Tictail, du gjennomfører da to forskjellige importer.

Trinn 2 – Begynn å importere produktene dine

• Hvis du allerede har et produktbibliotek hos iZettle, vil du bli spurt om du ønsker å legge til produkter og endringer til ditt gjeldende produktbibliotek, eller erstatte det fullstendig.
  • Klikk på “Start import”.
  • Mens produktene dine importeres, kan du fortsatt bruke kontoen din på my.izettle.com. Du vil bli varslet når importen er fullført.
  • Hvis du endrer mening, kan du avbryte eller gjøre om hele importeringen. Hvis du har gjort manuelle endringer på produktene dine i løpet av importeringen, vil disse endringene også gjøres om.

Merk: Når produktene dine er importert, vil de automatisk bli angitt som synlige i din iZettle nettbutikk. Hvis du ombestemmer deg, kan du avbryte eller angre hele importen. Hvis du har gjort manuelle endringer på produktene dine i løpet av importen, vil disse endringene også bli gjort om.

Feilsøking

Hvis en import feiler fra Shopify-kontoen, sørg for at du har iZettle produktimport-appen installert på Shopify-kontoen din. Hvis du importerer fra Tictail, sørg for at Tictail-kontoen er angitt til offentlig.
Hvis informasjonen for noen av produktene har et ukjent format, vil vi prøve å løse det automatisk. Hvis vi ikke er i stand til det, fullfører vi importen og viser en liste over de som vi ikke fikk importert.