Hva er iZettle E-commerce?

Med iZettle E-commerce kan du få etablert bedriften din på nett, slik at du kan nå nye kunder, selge mer og bygge merkevaren din. Det er enkelt å konfigurere og bruke, og gjør at du kan selge hvor som helst, 24 timer i døgnet. Du vil kunne administrere alt salget og varebeholdningen fra iZettle-kontoen din, enten du har solgt produktene på nett eller i butikken, og du vil kunne godta sikker betaling med alle vanlige bankkort samt PayPal. Med iZettle får du et enkelt, men kraftfullt sett med verktøy for å markedsføre og selge produktene dine på nett, enten du bare akkurat har startet opp eller allerede har vært i drift en stund.

Hvordan kan jeg kan selge på nett med E-commerce?

Selg fra et eksisterende nettsted eller blogg

iZettle E-commerce gjør det enkelt å selge produkter direkte fra et nettsted eller blogg du har fra før. Du kan bygge inn kjøpsknapper, miniprogrammer for produkter eller til og med en hel butikk på nettstedet ditt eller bloggen din. For å begynne klikker du bare på Knapper og miniprogram-fanen i menyen i kontrollpanelet.

Les mer her om hvordan du kan selge fra et nettsted du har fra før.

WordPress-plugin

Hvis du bruker WordPress til nettstedet ditt, har vi en spesiell plugin som gjør at du kan legge til en nettbutikk eller individuelle produkter på nettstedet. Plugin-en er enkel å bruke og krever ingen koding. Les mer om WordPress-pluginen her.

Opprett ditt eget nettsted

Har du ikke har et nettsted enda, så er det ikke noe problem! Med iZettle E-commerce får du alle verktøyene du trenger for å opprette en attraktiv og effektiv nettbutikk som matcher merkevaren din.

Bruk et av de profesjonelt utviklede, forhåndsdesignede temaene våre til å bestemme utseendet på nettbutikken din, og bruk dra-og-slipp-verktøyet til å legge til de delene du vil ha. Du får også en fullt ut dynamisk butikk som ser bra ut både på PC, mobil og nettbrett.

Bruk domenenavnet du har fra før, kjøp et nytt domenenavnet til bedriften din eller behold det inkluderte underdomenet selz.com. Få butikken din til å se ut akkurat slik du vil ha den, med det enkle dra-og-slipp-verktøyet vårt, eller gå inn i koden for å redigere nettstedet ditt med fullt redigerbar HTML og CSS.

Les mer om hvordan du kan tilpasse butikken din, her.

Selg på sosiale medier

Selg enkelt på Instagram, Twitter og Facebook. For å selge limer du bare inn produktlenkene dine på profilen din eller knytter dem til kontoen din for å gjøre dem enkle å dele.

Alle iZettle E-commerce-kontoer kommer med en gratis Facebook-butikk. Installer Facebook-butikk-appen på bedriftssiden din på Facebook, så kan du begynne å selge direkte til kundene dine på sosiale medier. De behøver ikke å gå ut av Facebook engang!

Les mer om hvordan du selger på Facebook, her.

Hva kan jeg selge, og hva kan jeg ikke selge?

Bruk iZettle E-commerce til å selge fysiske produkter som klær, kunstartikler, interiørprodukter, helse- og skjønnhetsprodukter eller elektronikk. Men merk at ved salg av enkelte farmasøytiske produkter, e-sigaretter og enkelte matvarer, vil du ikke kunne godta kortbetalinger på nett med iZettle E-commerce. Det kan imidlertid hende at du fortsatt vil kunne selge på nett med PayPal, som har litt andre regler.

Hvordan begynner jeg å bruke iZettle E-commerce?

Les “Kom i gang”-artikkelen vår her .

For å begynne å selge på nett må du først aktivere E-commerce-funksjonen fra E-commerce-siden på my.izettle.com

En kjapp sniktitt

Hvis du vil se hvordan du kan komme i gang med iZettle E-commerce, ta en titt på instruksjonsvideoen vår og se selv hvordan alt fungerer!