Selg på Squarespace med iZettle E-commerce

Du bruker Squarespace til å lage nettstedet ditt, men ønsker å bruke iZettle til å selge produktene dine fordi det er så enkelt – ikke noe problem. Slik gjør du det.

Kom i gang

Først må du ha din egen bedriftskonto på Squarespace og ha opprettet minst ett produkt med iZettle.

Merk at på grunn av restriksjoner hos Squarespace, må du ha en bedriftskonto (Business) hos dem for å kunne bruke innebygginger ved hjelp av følgende trinn.

Først kopierer du knappkoden for iZettle-produktet ditt. Dette gjør du ved å velge Knapper og miniprogrammer på menyen på E-commerce-dashbordet. Deretter kopierer du koden fra panelet til høyre når du er ferdig med å lage knappen eller miniprogrammet.

Nå har du altså kopiert HTML-koden. Gå tilbake til Squarespace og legg til en kodeinnholdsblokk på Squarespace-siden din ved å klikke på + når du redigerer et avsnitt med innhold.

Dette gjør det mulig å legge inn HTML-kode direkte på siden din.

Lim inn koden du kopierte fra iZettle E-commerce, og klikk på Apply (Bruk).

Du vil nå fortsatt ikke kunne forhåndsvise iZettle-knappen fordi Squarespace har lagt begrensninger på innebygd kode. Logg deg ut av Squarespace eller klikk på 'Preview in safe mode' (Forhåndsvis i sikkermodus) for å se den nye knappen eller miniprogrammet ditt på Squarespace-nettstedet.

Du må også legge til innlastingsskriptet vårt i delen “Code Injection” (Kodeinjisering) i Squarespace-innstillingene, slik at det lastes inn globalt og ser etter sideendringer. Det høres komplisert ut, men det er virkelig ikke det. Du må bare kopiere den følgende koden og lime den inn under Settings (Innstillinger) > Advanced (Avansert) i delen Header (Overskrift) på Squarespace-siden din.

<script async src="https://embeds.selzstatic.com/1/loader.js"></script>

Eksempel på knapp:

Eksempel på miniprogram: