Selg på Wix med iZettle E-commerce

For å legge til en knapp eller widget på Wix-nettstedet ditt må du legge til litt kode ved å følge trinnene nedenfor.

Her er trinnene:

1. Logg deg på my.izettle.com og naviger til E-commerce > Knapper og miniprogrammer.
  2. Du kan konfigurere og designe knappen eller miniprogrammet ved hjelp av redigeringsprogrammet. Les mer om hvordan du gjør det, her.
  1. Når du har tilpasset knappen eller miniprogrammet ditt, kopierer du koden fra panelet til høyre.

Innstillinger for Wix

1. Sjekk at du er logget inn på Wix-nettstedet ditt og er i redigeringsmodus.
  2. I menyen til venstre, klikk på Legg til (merket med +), deretter Mer > HTML Iframe. En boks vil vises, der du kan lime inn koden din når du klikker på Skriv inn kode.

Når du har lagt til HTML-koden, vises miniprogrammet, og hvis du vil justere størrelsen på miniprogrammet, drar du bare i endene av boksen. Hvis du skal vise kjøpsprosessen i et overlegg, vil du måtte ta høyde for størrelsen på overleggsvinduet når du justerer størrelsen på miniprogrammet.

3. Publiser siden din, så er du ferdig!