Våra kortläsare

Innehåll:
iZettle Reader 2
iZettle Reader
En mer välkomnande kortläsare
Kompatibla smartphones och tablets
Viktig information gällande bruk
Underhåll och hantering

iZettle Reader 2

iZettle Reader 2 är den nya, förbättrade versionen av vår storsäljare iZettle Reader.
  • Ansluter till din smartphone/tablet med lågenergi-Bluetooth.
  • Tar emot kortbetalningar med chip och pin, kontaktlösa betalningar, och mobila betalningar som Apple, Google och Samsung Pay.
  • För betalningar med chipkort samt kontaktlösa betalningar över en viss summa krävs kundens pinkod eller signatur.
  • Snabb, stabil och enkel att använda – kontaktlösa kortbetalningar och transaktioner  genomförs på bara några sekunder (summan kan variera på olika marknader).
  • Laddas med usb-kabel (ca. 1–2 timmar).
  • Kompatibel med iZettle Dock 2.
  • 8 timmars batteritid (100 transaktioner).
Köp en iZettle Reader 2

iZettle Reader

• Ansluts via Bluetooth.
  • Kunden godkänner betalningar med sin pinkod eller signatur.
  • Snygg design – både på in- och utsidan.
  • Snabb, stabil och enkel att använda.
  • Uppfyller branschens tuffaste säkerhetskrav, inklusive PCI PTS.
  • Laddas via usb-sladd eller med iZettle Dock (köps separat). Laddningstid: 1–2 timmar.
  • Batteriet håller i upp till 8 timmar eller 100 transaktioner.

En mer välkomnande kortläsare

Nyhet! Nu hälsar iZettle Reader och iZettle Reader 2 dina kunder välkomna med ett nytt, inbjudande meddelande.

När din Reader eller Reader 2 är påslagen och ansluten till din smartphone eller tablet visas nu ett välkomstmeddelande för nästa kund som använder kortläsaren. När kunden är redo att betala kommer läsaren att visa beloppet och be kunden att sätta i eller blippa sitt kort. Efter slutförd betalning återgår läsaren till att visa välkomstmeddelandet igen i väntan på nästa kund.

Kompatibla smartphones och tablets

Våra kortläsare går att använda ihop med en rad olika iOS- och Android-enheter. Notera att du behöver ansluta din läsare till din enhet via Bluetooth innan du kan använda den. Säkerställ att din enhet är kompatibel med våra läsare, samt att du har uppdaterat operativsystemet på din smartphone/tablet till den senaste versionen.

Viktig information gällande bruk

iZettle tillhandahåller kortläsaren för att brukas av dig eller ditt företag efter behov, och genom din användning samtycker du till att inte använda produkten för någon verksamhet som innefattar vidareförsäljning. Du får inte använda produkten för något annat ändamål än att genomföra betalningstransaktioner genom din installerade version av iZettles mobila mjukvaruapplikation. Du får inte på något sätt modifiera mjukvaran eller hårdvaran, med undantag för den mängd som tillåts under tvingande lag.

Underhåll och hantering

Förvara kortläsaren torrt och i rumstemperatur (22° C är optimalt). Använd en fuktig och mjuk trasa för att rengöra enhetens utsida. Spreja ingen typ av vätska direkt på enheten och undvik att få in fukt i någon av öppningarna. Använd inga lösningsmedel. Försäkra dig om att inget tar sig in i din enhet genom någon öppning, till exempel kortöppningen. Utsätt inte enheten för stötar eller vårdslös hantering.