Om Zettle

Zettle skapar revolutionerande verktyg för handlare, som mobila kortläsare och kassasystem som hjälper småföretag att lyckas i en värld av jättar. Zettle är en del av PayPal-familjen.

Zettles kortläsare gör att vem som helst kan ta emot kortbetalningar – när som helst och överallt. Vår lättanvända och kostnadsfria app för kassasystem, Zettle Go, hjälper dig att ta betalt, följa upp din försäljning och hålla koll på lagersaldot.

Vårt senaste nytillskott, Zettle Terminal, är en allt-i-ett-produkt med både kortläsare och kassasystemsapp. Med terminalen kan du ta emot betalningar och hantera ditt kassasystem med samma enhet.

Vi har en rad olika integrationspartner som kan hjälpa dig att skapa en egen webbutik, hantera moms eller öka försäljningen via sociala medier. Du kan också använda Zettle Invoice som passar företag som säljer på distans. Den fullständiga listan med integrationspartner hittar du här.

Med Zettle har du inga startkostnader, inga bindningstider och inga dolda avgifter att oroa dig för. Istället erbjuder vi en smart verktygslåda som hjälper dig att starta, driva och utveckla ditt företag.

Övriga verktyg och tjänster som vi erbjuder

Alla företag säljer förstås inte på en fysisk plats. Om du vill sälja på distans så erbjuder vi en rad verktyg som hjälper dig att göra det på ett säkert sätt.

Zettle Invoice gör det möjligt för företag att skapa professionella fakturor, följa upp betalningar och skicka påminnelser.

Betallänkar är ett enklare sätt att ta betalt via sms, e-post eller sociala medier. Skapa bara en engångslänk och skicka den med valfritt meddelandesystem. Dina kunder kan betala med kort eller internetbank och betala köpet på ett ögonblick.

Kompabilitet

Den kostnadsfria Zettle Go-appen använder du på din iOS- eller Android-enhet.

Zettle Reader fungerar med Bluetooth-aktiverade enheter med iOS eller Android. Kolla in vår kompatibilitetsguide för mer information.

För vår fristående Zettle Terminal är inte Bluetooth tillgängligt. Läs mer om vilka tillbehör som är kompatibla för Zettle Terminal.

Internetanslutning och dataanvändning

För att Zettle ska fungera måste enheten vara ansluten till 3G-nätet, 4G-nätet eller mot ett WiFi-nätverk. Dessa nätverk är mycket snabbare än det 2G-nät som traditionella kortterminaler normalt använder. Att ta emot betalningar med Zettle Go-appen förbrukar bara några enstaka kilobyte av data. Vi rekommenderar alla Zettle-användare att vara anslutna till ett stabilt nätverk med pålitlig anslutning.