Skapa konto

Det tar bara några minuter att komma igång med Zettle. Du kan skapa ditt konto direkt i appen eller på zettle.com.

I appen

1. Ladda ner Zettle Go-appen till din smartphone eller tablet; bara sök efter Zettle på App Store eller Google Play.

2. Starta appen, tryck på ”Registrera dig”.
  3. Fyll i dina uppgifter och läs igenom och godkänn våra användarvillkor.
  4. Om du vill köpa en kortläsare kan du göra det nu, eller vid ett senare tillfälle på zettle.com

På Zettle.com

1. Gå till registreringssidan på zettle.com.
  2. Fyll i dina uppgifter och läs igenom och godkänn våra användarvillkor.
  3. Om du vill köpa en kortläsare kan du göra det nu, eller vid ett senare tillfälle på zettle.com.