Skapa konto

Det tar bara några minuter att komma igång med iZettle. Du kan skapa ditt konto direkt i appen eller på izettle.com.

I appen

1. Ladda ner iZettle-appen till din smartphone eller tablet; bara sök efter iZettle på App Store eller Google Play.
2. Starta appen, tryck på ”Skapa konto”.
3. Fyll i dina uppgifter och läs igenom och godkänn våra användarvillkor.
4. Om du vill köpa en kortläsare kan du göra det nu, eller vid ett senare tillfälle på izettle.com

På izettle.com

1. Gå till registreringssidan på izettle.com.
2. Fyll i dina uppgifter och läs igenom och godkänn våra användarvillkor.
3. Om du vill köpa en kortläsare kan du göra det nu, eller vid ett senare tillfälle på izettle.com.