Vår Reader-serie är designad för att vara kompatibel med alla smartphones och tablets med stöd för Bluetooth samt en internetanslutning.

Zettle Reader 2

Systemkraven för Zettle Reader 2 är Apple iOS 14 eller senare, alternativt Android 5 eller senare (för optimal prestanda på Android-enheter rekommenderar vi att du använder Android 8 eller senare).

Zettle Reader

Systemkraven för Zettle Reader är Apple iOS 14 eller senare, alternativt Android 5 eller senare (för optimal prestanda på Android-enheter rekommenderar vi att du använder Android 8 eller senare).

Zettle Terminal

Zettle Terminal är en allt-i-ett-lösning, vilket innebär att den både kör Zettle-appen (kassasystemet) och tar emot kortbetalningar. Du behöver alltså inte använda både en mobil/​surfplatta och en kortläsare.

Vad händer om min smartphone eller tablet inte är kompatibel?
Skulle det mot förmodan hända att du köper en kortterminal som inte fungerar tillsammans med din iOS- eller Android-enhet, återbetalar vi beloppet du har betalat i upp till 30 dagar efter ditt köp. För att få dina pengar tillbaka behöver du följa vår returprocess. Du hittar instruktionerna här.