Zettle Reader och anslutningsmöjligheter

Zettle Reader 2

Vår senaste kortläsare

• Ansluter till din enhet med lågenergi-Bluetooth
  • Tar emot kortbetalningar med chip och pin, kontaktlösa betalningar samt mobila betalningar som Apple, Google och Samsung Pay.
  • För betalningar med chip och pin samt kontaktlösa betalningar över en viss summa krävs kundens pinkod eller signatur.
  • Snabb, stabil och enkel att använda – kontaktlösa kortbetalningar och transaktioner under 300 kr genomförs på bara några sekunder (summan kan variera mellan olika marknader).
  • Laddas med usb-kabel (ca 1–2 timmar). Kompatibel Zettle Dock 2.
  • Åtta timmars batteritid (100 transaktioner)

Köp en Zettle Reader 2

Anslut Zettle Reader via Bluetooth

För att ansluta en Zettle-kortläsare till din smartphone eller tablet, öppna Zettle Go-appen och gå till Inställningar > Kortläsare.

Följ sedan instruktionerna på skärmen.

Läs mer:
Kompatibla smartphones och tablets
Så tar du betalt
Felsökning av kortläsare

Nyhet i Zettle Reader!

En mer välkomnande kortläsare
Nu hälsar Zettle Reader och Zettle Reader 2 dina kunder välkomna med ett nytt, inbjudande meddelande!

När din Zettle Reader eller Zettle Reader 2 är påslagen och ansluten till din smartphone eller tablet visas nu ett välkomstmeddelande för nästa kund som använder kortläsaren.

är kunden är redo att betala kommer läsaren att visa beloppet och be kunden att sätta i eller blippa sitt kort.

Efter slutförd betalning återgår läsaren till att visa välkomstmeddelandet igen i väntan på nästa kund.

Kompatibla smartphones och tablets

Våra kortläsare går att använda ihop med en rad olika iOS- och Android-enheter. Notera att du behöver ansluta din läsare till din enhet via Bluetooth innan du kan använda den. Kontrollera här om din enhet är kompatibel samt att du har uppdaterat operativsystemet på din smartphone/tablet till den senaste versionen.

Viktig information gällande bruk
Zettle tillhandahåller kortläsaren för att brukas av dig eller ditt företag efter behov, och genom din användning samtycker du till att inte använda produkten för någon verksamhet som innefattar vidareförsäljning. Du får inte använda produkten för något annat ändamål än att genomföra betalningstransaktioner genom din installerade version av Zettles mobila mjukvaruapplikation. Du får inte på något sätt modifiera mjukvaran eller hårdvaran, med undantag för den mängd som tillåts under tvingande lag.

Underhåll och hantering av din Zettle Reader

Förvara kortläsaren torrt och i rumstemperatur (22 °C är optimalt). Använd en fuktig och mjuk trasa för att rengöra enhetens utsida. Spreja ingen typ av vätska direkt på enheten och undvik att få in fukt i någon av öppningarna. Använd inga lösningsmedel. Försäkra dig om att inget tar sig in i din enhet genom någon öppning, till exempel kortöppningen. Utsätt inte enheten för stötar eller vårdslös hantering.

Användarguider

Välj kortläsare nedan och ladda ner din manual

Zettle Reader 2:

Zettle Reader: