Ta kontantbetalningar

Förutom kortbetalningar kan du även ta emot kontantbetalningar med iZettle.
​Det gör att du enkelt kan hålla koll på alla betalningar du tar emot, oavsett om de görs med kort eller med kontanter.

Så här genomför du en kontantbetalning:

1. Välj belopp
- Starta appen på din smartphone eller tablet.
- Knappa in beloppet, en kort beskrivning av det du säljer och ta en bild om du känner för det.

2. Välj kontantbetalning
- Klicka på “Betala” och välj "Kontantbetalning".

3. Ta emot kontanter
- Ta emot kontanter från köparen.

4. Kvitto
- Kunden kan nu välja att få ett kvitto skickat till sin e-post. Du kan även skriva ut kvittot om du har en skrivare som stödjer AirPrint.

5. Klart!

Du tar emot kontanter
Vid kontantbetalningar tar du som säljare emot kontanter vid betalningen och väljer då alternativet "Kontantbetalning" när du genomför transaktionen. När du tar emot en kontantbetalning och processar den via iZettle betalar du ingenting, men du får samtidigt inte in några pengar på ditt bankkonto eftersom du tar emot kontanter vid köpet.