Min personal

För dig som är företagskund* finns möjligheten att lägga till personal som kan ta emot kortbetalningar för ditt företag.

Medarbetare med personalkonton kan:
  • ta emot kortbetalningar för ditt företag
  • logga in i iZettle Go-appen med egna inloggningsuppgifter.
Medarbetare med personalkonton kan inte:
  • ändra företagets uppgifter eller bankkonto
  • skapa, ändra eller radera produkter i biblioteket
  • logga in på izettle.com
  • bjuda in ny personal.

Skaffa en extra kortläsare

För kontoägare

Så här bjuder du in personal:

1. Logga in på ditt konto på my.izettle.com och klicka på Personal i rullgardinsmenyn till höger.
  2. Skriv in e-postadress, förnamn och efternamn och klicka på Skicka inbjudan. E-postadressen kan inte sedan tidigare vara registrerad hos iZettle.
Medarbetarens för- och efternamn visas på kvittot.

Ändra/inaktivera personalkonto
Logga in på ditt konto på my.izettle.com, klicka på Personal i rullgardinsmenyn till höger och sedan på Ändra bredvid personalkontot du vill redigera.

För att ändra: Ange ett nytt namn för personalkontot och klicka sedan på Spara.
För att inaktivera: Klicka på Inaktivera konto.

Översikt över alla transaktioner
Du kan ladda ner en detaljerad översikt av din försäljning från ditt konto på my.izettle.com. Där kan du se vem i personalen som genomfört en specifik transaktion.

För personal

För att skapa ett personalkonto krävs det att kontoägaren bjuder in dig via mejl. Den e-postadress som ska användas för ditt personalkonto kan inte sedan tidigare vara registrerad hos iZettle.

Så här skapar du ett personalkonto:

1. Klicka på länken i inbjudningsmejlet som kontoägaren skickat.
  2. Välj lösenord för ditt personalkonto.
  3. Logga in i iZettle Go-appen med dina inloggningsuppgifter och börja ta betalt.

*Sedan mars 2017 är alla nya iZettle-konton som registreras företagskonton. Den här artikeln gäller enbart för befintliga användare.