Min personal

För dig som är företagskund* finns möjligheten att lägga till personal som kan ta emot kortbetalningar för ditt företag.

Medarbetare med personalkonton kan:
•   ta emot kortbetalningar för ditt företag
•  logga in i iZettle Go-appen med egna inloggningsuppgifter.

Medarbetare med personalkonton kan inte:
•   ändra företagets uppgifter eller bankkonto
•   skapa, ändra eller radera produkter i biblioteket
•   logga in på izettle.com
•   bjuda in ny personal.

Skaffa en extra kortläsare

För kontoägare

Så här bjuder du in personal:
1. Logga in på ditt konto på my.izettle.com och klicka på Personal i rullgardinsmenyn till höger.
2. Skriv in e-postadress, förnamn och efternamn och klicka på Skicka inbjudan. E-postadressen
kan inte sedan tidigare vara registrerad hos iZettle.

Medarbetarens för- och efternamn visas på kvittot.

Ändra/inaktivera personalkonto
Logga in på ditt konto på my.izettle.com, klicka på Personal i rullgardinsmenyn till höger och sedan på Ändra bredvid personalkontot du vill redigera.

För att ändra: Ange ett nytt namn för personalkontot och klicka sedan på Spara.
För att inaktivera: Klicka på Inaktivera konto.

Översikt över alla transaktioner
Du kan ladda ner en detaljerad översikt av din försäljning från ditt konto på my.izettle.com. Där kan du se vem i personalen som genomfört en specifik transaktion.

För personal

För att skapa ett personalkonto krävs det att kontoägaren bjuder in dig via mejl. Den e-postadress som ska användas för ditt personalkonto kan inte sedan tidigare vara registrerad hos iZettle.

Så här skapar du ett personalkonto:
1. Klicka på länken i inbjudningsmejlet som kontoägaren skickat.
2. Välj lösenord för ditt personalkonto.
3. Logga in i iZettle Go-appen med dina inloggningsuppgifter och börja ta betalt.

*Sedan mars 2017 är alla nya iZettle-konton som registreras företagskonton. Den här artikeln gäller enbart för befintliga användare.