Utbetalningar

Transaktionsdag Pengarna finns på ditt konto
måndag onsdag - fredag
tisdag torsdag - måndag
onsdag fredag - tisdag
torsdag måndag - onsdag
fredag tisdag - torsdag
lördag tisdag - torsdag
söndag eller helgdag tisdag - torsdag

Pengarna finns på ditt bankkonto 2-3 bankdagar efter att transaktionen genomfördes. Kom ihåg att du behöver lägga till ditt bankkonto innan vi kan börja göra några utbetalningar till det. Du kan även välja hur ofta du vill få utbetalningar till ditt bankkonto, läs mer om schemalagda utbetalningar.

​Begränsningar för utbetalningsbelopp
Det finns begränsningar för hur mycket pengar som kan betalas ut per dag. Dessa beror på:
- om kortets chip eller magnetremsa har använts.
- om betalningen godkändes med hjälp av kundens PIN-kod eller signatur.
- om du har ett företagskonto eller ett privatkonto*.
- om du tar betalt utan kortläsaren, via manuell inmatning.

Chipkort & PIN:
Privatkonto*
Maxbeloppen för utbetalningar är som standard 10 000 kronor per dag för privatpersoner.

Företagskonto
Maxbeloppen för utbetalningar är som standard 5 000 000 kronor per dag för företag.

Chipkort & Signatur:
Privatkonto*
Maxbeloppen för utbetalningar är som standard 10 000 kronor per dag för privatpersoner.

Företagskonto
Maxbeloppen för utbetalningar är som standard 2 000 000 kronor per dag för företag.

Kort med magnetremsa & Signatur:
Privatkonto*
Maxbeloppen för utbetalningar är som standard 1000 kronor per dag för privatpersoner.

Företagskonto
Maxbeloppen för utbetalningar är som standard 2 000 000 kronor per dag för företag.

Hör av dig till oss om du har frågor om dina utbetalningar!

Schemalagda utbetalningar

Du kan välja hur ofta utbetalningar ska göras till ditt bankkonto genom att:

- Logga in på ditt iZettle-konto på izettle.com
- Klicka på ditt namn i den övre menyn och välj ”Inställningar”. Du kan sedan välja hur du vill schemalägga dina utbetalningar under ”Kontoinställningar”.

Du kan välja att få dina pengar insatta:

- Varje dag
- Varje vecka (Dina pengar betalas ut veckans första bankdag)
- Varje månad (Dina pengar betalas ut månadens första bankdag)

Pengarna kommer finnas tillgängliga på ditt bankkonto 2-3 bankdagar efter det att utbetalningen har gjorts.

*Registrering för privatkonton togs bort mars 2017. Följande gäller för befintliga användare.