Anslut ditt bankkonto

Ansluta bankkonton

Innan vi kan börja betala ut dina pengar behöver du ansluta ditt bankkonto till ditt Zettle-konto. Gör så här:

1. Logga in på ditt konto på my.zettle.com (via en webbläsare)
  2. Gå till Konto och inställningar och sedan till Bankuppgifter
  3. Fyll i dina bankuppgifter och klicka på Spara ändringar.
    Du kan lägga till ett bankkonto, bankgiro eller plusgiro.
  4. Kolla i din inkorg om det ligger ett mejl från oss. Följ instruktionerna och klicka på länken för att verifiera ditt bankkonto.
  5. Det hela är klart först när du har bekräftat uppgifterna i mejlet.

Hur du fyller i dina bankuppgifter korrekt:

• Ange alla siffror i bankkontot, bankgirot eller plusgirot i en följd.
  • Oavsett om ditt bankkonto har ett fyrsiffrigt eller femsiffrigt clearingnummer ska du ange alla siffrorna i en följd, utan bindestreck.
  • Om du är kund hos Nordea och har ett personkonto (kopplat till ditt personnummer) anger du 3300 som clearingnummer.
  • Om du är osäker på ditt clearingnummer behöver du kontakta din bank och fråga dem vad som gäller.

Bra att veta:
– Du måste kunna göra utbetalningar från ditt anslutna bankkonto.
– Ett bankkonto kan bara vara kopplat till ett Zettle-konto åt gången. Om du har mer än ett Zettle-konto behöver du alltså ansluta separata bankkonton för varje Zettle-konto.
– Bankkontot och företaget du registrerar måste vara i samma land
– För de flesta företag gäller att bankkontot måste vara registrerat i företagets eller VD:ns namn.
– För aktiebolag måste bankkontot du ansluter vara i företagets namn.

Byta bankkonto

Gör så här för att ändra dina bankuppgifter:

1. Logga in på ditt konto på my.zettle.com (via en webbläsare)
  2. Gå till Konto och inställningar och sedan till Bankuppgifter.
  3. Klicka på Byt bankkonto och bekräfta.
  4. Fyll i dina nya bankuppgifter och klicka på Spara ändringar.
  5. Kolla om det ligger ett mejl från oss i din inkorg. Följ instruktionerna och klicka på länken för att verifiera ditt bankkonto.
  6. Det hela är klart först när du har bekräftat uppgifterna i mejlet.