Skicka pengar med iZettle

Du kan använda iZettle för att skicka pengar till andra iZettle-användare med företagskonto.

Hur aktiverar jag funktionen på mitt företagskonto?

Logga in på ditt konto på my.izettle.com. Klicka på "Inställningar" i rullgardinsmenyn till höger och sedan på "Skicka pengar". Klicka på länken för att läsa villkoren och kryssa sedan i rutan för att bekräfta att du läst dem. Klicka sedan på "Aktivera för mitt konto".

Så här skickar du pengar till en annan företagsanvändare:

• Gå till ”Inställningar” > ”Skicka pengar”.
  • Fyll i företagsanvändarens e-postadress – dvs. den som deras iZettle-konto är kopplat till – samt beloppet du vill skicka.
  • Klicka på ”Skicka” och bekräfta överföringen genom att fylla i ditt lösenord.
Så snart överföringen har gått igenom får både du och mottagaren en bekräftelse via e-post.

För att du ska kunna skicka pengar till en annan användare behöver även mottagaren ha aktiverat funktionen på sitt konto.

Hur får jag utbetalningar till mitt bankkonto?

När du har aktiverat funktionen för att skicka pengar stoppas de automatiska utbetalningarna till ditt bankkonto. För att få pengar utbetalda går du nu istället till Skicka pengar-sidan och klickar på ”Betala ut pengar” som visas under ditt saldo till höger. Pengarna på ditt konto betalas då ut till ditt verifierade bankkonto inom några dagar.

Inaktivera ”Skicka pengar” för mitt konto

Du kan när som helst välja att inaktivera den här funktionen för ditt företagskonto. Så snart du har inaktiverat den kommer vi att börja betala ut ditt saldo automatiskt igen.

För att inaktivera funktionen klickar du på "Inaktivera" på Skicka pengar-sidan.