Skicka pengar med iZettle

Med den här funktionen kan du skicka pengar till andra företagsanvändare på iZettle.

Hur aktiverar jag det för mitt företagskonto?

Logga in på ditt konto på izettle.com och gå in på ”Inställningar” > ”Skicka pengar”, och aktivera funktionen för ditt konto.

Hur skickar jag pengar till en annan företagsanvändare?

- Gå in på ”Inställningar” > ”Skicka pengar”.
- Fyll i företagsanvändarens e-postadress, dvs. den som deras iZettle-konto är kopplat till, samt beloppet du vill skicka.
- Klicka på ”Skicka pengar” och bekräfta överföringen genom att fylla i ditt lösenord.

Så snart överföringen har gått igenom, får både du och mottagaren en bekräftelse via e-post.

För att du ska kunna skicka pengar till en annan företagsanvändare, behöver de även ha aktiverat den här funktionen för sitt konto.

Hur får jag utbetalningar till mitt bankkonto?

När du har aktiverat ”Skicka pengar” stoppas de automatiska utbetalningarna till ditt bankkonto. För att få pengar utbetalda klickar du på ”Betala ut pengar” som visas under ditt saldo, och pengarna på ditt konto betalas då ut till ditt verifierade bankkonto inom några dagar.

Inaktivera ”Skicka pengar” för mitt konto

Du kan när som helst välja att inaktivera den här funktionen för ditt företagskonto. Så snart du har inaktiverat den, kommer vi att automatiskt börja göra utbetalningar till dig igen.

Gå in på ”Inställningar” > ”Skicka pengar” för att inaktivera funktionen för ditt företagskonto.