Ändra e-postadress och kontoinställningar

my.zettle.com kan du ändra dina kontoinställningar, såsom e-postadress, lösenord och profilbild. Logga in med dina kontouppgifter, klicka på ditt namn i den övre menyn, välj ”Konto och inställningar” och sedan ”Generella kontoinställningar”.

Obs: Se till att din angivna e-postadress är giltig – vi använder den för att komma i kontakt med dig. Du måste kunna skicka och ta emot mejl från denna adress, så använd inte ett alias.

Om du har glömt ditt lösenord, gå till inloggningssidan på my.zettle.com, eller öppna Zettle Go-appen, och klicka på ”Glömt lösenord?”. Följ sedan instruktionerna för att återställa ditt lösenord.

Riktlinjer för ditt lösenord:

• Dela aldrig ditt lösenord med någon.
  • Använd aldrig samma lösenord för mer än ett konto.
  • Byt lösenord ofta, minst var tredje månad.
  • Om du tror att ditt lösenord har blivit röjt, se till att ändra det så snart som möjligt.
  • När du använder allmänna datorer, se till att du loggar ut och stänger ner  webbläsaren när du är klar.