Orderkvitton

För att hålla ordning på alla dina beställningar kan du skriva ut ett orderkvitto samtidigt som kundens kvitto skrivs ut. Ett ordernummer skrivs ut både på orderkvittot och kundkvittot.

Om du exempelvis driver en restaurang kan du välja skriva ut ett vanligt kvitto vid disken och samtidigt ett orderkvitto på en skrivare i köket.

Kom igång så här:
- Gå till ”Inställningar” i appen och tryck på ”Tillbehör”.
- Välj en kvittoskrivare från listan av tillgängliga skrivare, eller lägg till en ny.
- Från skrivarens inställningar aktiverar du ”Orderkvitton”.

Köp en skrivare

Så här fungerar orderkvitton:
- Orderkvitton kan endast skrivas ut på en kvittoskrivare. Du kan se en lista över vilka enheter som stöds här
- Dina ordernummer går från 1 till 100 och börjar sedan om från 1 igen.
- Orderkvittot kan bara skrivas ut en gång.

Obs: Orderkvitton är bara tillgängliga på iOS-enheter.