Orderkvitton

För att hålla ordning på alla dina beställningar kan du skriva ut ett orderkvitto samtidigt som kundens kvitto skrivs ut. Ett ordernummer skrivs ut både på orderkvittot och kundkvittot.

Om du exempelvis har en restaurang så kan du skriva ut kvittot vid disken och orderkvittot på en skrivare i köket.

Komma igång:
- Gå till ”Inställningar” i appen och tryck på ”Kvittoskrivare”.
- Välj en kvittoskrivare från listan av tillgängliga skrivare.
- Slå på ”Orderkvitton”. Du kan nu köra igång.

Så här fungerar det:
- Orderkvitton kan endast skrivas ut på en kvittoskrivare. Se lista över enheter som stöds
- Ordernummerserien räknar upp till 100 och börjar sedan om från noll.
- Orderkvittot kan bara skrivas ut en gång.

Skaffa skrivare här

OBS: Bara tillgängligt på iOS-enheter.