Lager

Du kan hantera lager på iOS, Android och på my.izettle.com. När du börjar få ont om produkter aviseras det direkt i kundvagnen ( "1 i lager").

Lägg till i lager

I iZettle Go-appen
Redigera en produkt och slå på reglaget intill "Lagerhantering". Nu visas "i lager" för varje produkt. Om du har flera olika varianter av en produkt måste du hantera varje variant separat. Ange lagersaldo (för varje variant) och klicka på Spara.

my.izettle.com
Gå till Produkter och klicka på "Ändra" till höger om en produkt. På redigeringssidan kryssar du i rutan intill "Lagerhantering". Nu visas "i lager" för varje variant. Ange lagersaldo (för varje variant) och klicka på Spara.

Lageröversikt i iZettle Go-appen för iOS (Beta)

I den här vyn får du en översikt av alla dina produkter som har lagerhantering aktiverat och du kan snabbt uppdatera lagerkvantiteter. Tryck på menyknappen i vänstra hörnet och tryck sen på Lager för att komma till vyn.

Tryck på den produkt eller variant som du vill uppdatera lagret av, fyll sedan i det nya värdet och tryck till sist på ‘Klar’ på tangentbordet. För att snabbt hitta produkten som du vill uppdatera lagervärdet av kan du också använda sökfältet högst upp i vyn.

Få aviseringar när lagersaldot börjar bli lågt

I iZettle Go-appen
Aviseringar visas om du säljer en produkt som det finns 3 eller färre kvar i lager av. Lagersaldot kommer då att visas som röd text under varje produkt som läggs till i varukorgen.

Bra att veta

Lagerhanteringsfunktionen hindrar dig aldrig från att sälja. Det enda den anger är hur många produkter du har i lager. Du kan fortfarande genomföra försäljningen även om det står "Slut i lager". I så fall blir lagerstatusen negativ (−1).

Effektivisera din försäljning med en streckkodsläsare