Knapplayouter

Den här artikeln innehåller information om iZettle för restauranger, drivet av intelligentpos.

Knapplayouter kan konfigureras i Backoffice och ställas in för varje iPad.

Du kan skapa en knapplayout under ”Layouter” i menyn till vänster. Här kan du se alla aktuella knapplayouter. Välj alternativet ”Skapa knapplayout”.

Härifrån kan du sedan ge din layout ett namn (t.ex. alkohol), ge den en särskild färg och sedan klickar du på "Spara”.

Om du väljer den nya layouten från listan och sedan klickar på "Hantera knappar" visas följande:

Vill du lägga till produkter till din layout väljer du knappen ”Lägg till produkt”. Du kan välja att söka efter produkterna du vill lägga till, klicka på dem och sen välja ”Lägg till”.

Produkterna kommer då att läggas till i din layout. Härifrån kan du sedan flytta på dem/dra dem genom att klicka på de tre linjerna upptill till vänster på produktknappen och organisera dem som du vill. Om du vill lägga till portionskontroll (t.ex. en pint, halv pint) väljer du “Lägg till portionskontroll”. Du kan organisera dessa på samma sätt, genom att dra i knappens vänstra hörn.

Layout per terminal:
Om du vill skapa olika layouter för olika terminaler (t.ex. en terminal i baren och en terminal i restaurangen) gör du detta under ”Layouter” och ”Layout per terminal”.

Du kan välja terminal under alternativet ”Använd anpassade knapplayouter”, följt av ”Skapa knapplayout”. Då får du en lista över alla knapplayouter och kan välja vilken du vill ha för denna terminal.

Om du vill återställa layouten klickar du på ”Återställ till standard”.