Personalhantering

Obs: Vi tar inte längre emot nyregistreringar för iZettle Pro. Läs mer om hur iZettle Go kan hjälpa ditt företag här.

Du kan nu även sköta personalhantering från backoffice. Detta gör du under ”Personal” i menyn till vänster och ”Hantera”. Du får då följande skärm:

Du skapar en ny användare under alternativet ”Skapa ny användare”.

Ange användarnamnet som ska visas på din iPad, och ett lösenord på 1–8 tecken som användaren loggar in med. Ange även deras roll (chef, handledare eller personal).  Sedan klickar du på ”Spara“ och sen kan användaren logga in på sin iPad.

Systemet kan ställas in så att användare som inte är chef eller arbetsledare har begränsad behörighet till funktionerna.

Du ställer in detta i iZettle Pro. Gå till ”Inställningar” och ”Användare”:

Härifrån kan du välja de funktioner som chefer, handledare och personal ska ha behörighet till. När du har gjort de önskade inställningarna klickar du på ”Spara”. Ändringarna appliceras då i appen.