Vilken hårdvara är kompatibel?

Den här artikeln innehåller information om iZettle Pro

Skrivare
Kortbetalningslösningar
iPad
Streckkodsläsare
Kassasystem-hårdvara

Listan kommer att uppdateras allt eftersom ny hårdvara blir tillgänglig för användning med programmet.

Skrivare
Star Micronics TSP654 (Bluetooth eller Ethernet/LAN)
Star Micronics TSP143 (Ethernet/LAN)
Star Micronics SP742 (Ethernet/LAN)
Star Micronics TM-300i mobil skrivare (Bluetooth)
Epson TM-T70 (Ethernet/LAN)
Epson TM-T20 (Ethernet/LAN)
PowaPOS T25 (Ethernet/LAN)

Kortbetalningslösningar
Kortläsare från iZettle

iPad
iPad 4th Gen (rekommenderas inte)
iPad Air
iPad Air 2
iPad mini 2
iPad mini 3

Streckkodsläsare
Socket Mobile 7Ci Bluetooth streckkodsläsare

Kassasystem-hårdvara

iZettle Pro behöver en Apple iPad Air eller senare och den senaste versionen av iOS ‒ operativsystemet som tillhandahålls som standard av Apple.

För att få ut det mesta av ditt iZettle Pro-system rekommenderar vi också att du har antingen en WiFi-anslutning eller 3G-router, där du befinner dig.

Typisk hårdvara för dig som använder iZettle Pro bör omfatta:

• iPad Air eller senare
  • WiFi-router
  • Termisk kvittoskrivare
  • Kassalåda med RJ11-anslutning
  • CAT5E-nätverkssladd

Vi kan inte garantera kompatibilitet med redan befintlig hårdvara eller hårdvara som köps från andra leverantörer. Om du använder befintlig hårdvara eller har frågor om dina alternativ/val kan du kontakta supportteamet.

Viktigt:
En del routrar, som Technicolor-routrar, visar en nätverksvarningssida om DSL-internetanslutningen går ner. Vid internetavbrott bör dina skrivare inte påverkas, men denna sida förhindrar dock korrekt användning av skrivarna genom att blockera deras aktivitet. I vissa fall går det att stänga av den här dialogen. Kontakta routertillverkaren eller internetleverantören för att få hjälp med detta. I andra fall är det inte möjligt att inaktivera dessa sidor – vi rekommenderar därför att du ersätter routrar av standardkvalitet som dessa med en ADSL-modemrouter som rekommenderas och kan köpas från vårt supportteam. Dessa routrar fortsätter att fungera även vid internetavbrott, utan att blockera den lokala trafiken, och har en mycket högre driftsäkerhet.

Tips:
Många trådlösa routrar förnyar regelbundet IP-adressen för enheter som är anslutna till dem. Undvik detta genom att fastställa din skrivares IP-adress i routerns admin-panel. Du bör aldrig använda samma trådlösa nätverk som används för offentlig tillgång eftersom extra trafik och IP-adresstilldelning till flera enheter kan orsaka problem om de inte konfigureras korrekt. Separata virtuella lokala nätverk (VLAN) ska alltid användas. Om du vill veta mer om detta och förkonfigureringsalternativ för routrar, kan du kontakta vårt supporteam.