Ändra lösenord

Obs: Vi tar inte längre emot nyregistreringar för iZettle Pro. Läs mer om hur iZettle Go kan hjälpa ditt företag här.

Om du vill ändra kontots lösenord loggar du in i backoffice med ditt användarnamn och lösenord för iZettle Pro. Gå till ”Min profil” i menyn till vänster och välj sedan ”Inställningar”.

Till höger på sidan kan du nu ändra ditt lösenord.

Fyll i uppgifterna för att ändra lösenord och klicka sen på ”Spara” för att uppdatera dina uppgifter.