Tillvalsgrupper

Den här artikeln innehåller information om iZettle Pro

Välj "Tillvalsgrupper” om du vill kunna lägga till extra tillval när du väljer en produkt. Det kan vara tillagningsanvisningar som medium/välstekt eller tillbehör som pommes frites och bearnaisesås eller liknande.

Om du vill skapa en anpassad tillvalsgrupp måste du först lägga till den som en produkt. Då visas den ibland tillvalen och du kan välja den.

Välj de alternativ du vill lägga till för produkten och klicka på "Konfigurera tillvalsgrupper".

Den utvalda produkten kommer att importeras till nästa fönster ‒ "Inställningar för tillvalsgrupper".

Här kan du välja att ta betalt för alla produkter eller bara några utvalda.

Systemet accepterar bara ett visst antal alternativ och stänger automatiskt av tillvalsfönstret när den maximala mängden har nåtts – perfekt om vissa maträtter har ett urval av sidorätter.

På den här skärmen kan du bestämma vilka tillval du vill ha och sätta en gräns, om alls, för hur många som kan väljas.

Om det t.ex. är för kött väljer du bara mellan alternativen rosa, medium eller välstekt osv.

Klicka på ”Spara” för att tillämpa ändringarna för produkten.

Om du vill kan du upprepa tidigare steg för att lägga till fler nivåer av modifierare till din produkt.

När du väl har lagt till alla tillval klickar du helt enkelt på ”Spara” följt av ”Uppdatera” under ”Inställningar för tillvalsgrupper”.