Kortläsare

Den här artikeln innehåller information om iZettle för restauranger, drivet av intelligentpos.

iZettle

Skaffa ett iZettle-konto innan du kan slutföra denna process.

1. Första gången du startar kortläsaren kommer den automatiskt att gå in i parkopplingsläge. I andra fall trycker du på Bluetooth-knappen tills du ser parkopplingssymbolen för Bluetooth.
  2. Gå till iPad-inställningar och sätt på Bluetooth. Vänta på att ”iZettle ###” visas och anslut sen genom att trycka på det. (### är de sista 3 siffrorna av kortläsarens serienummer, vilket du hittar baktill på enheten).
  3. En sexsiffrig kod visas sedan på din iPad. Samma kod bör också visas på kortläsaren. Du måste bekräfta på båda enheterna för att para ihop dem.
  4. Öppna intelligentpos-appen och gå till "Inställningar" > "Integreringar" -> "iZettle" -> "iZettle-inställningar" och ange ditt iZettle användarnamn och lösenord.