Integrationen med Selz avslutas

Efter den 31 januari 2022 kommer inte Selz längre att vara integrerat i Zettle. Om du just nu använder integrationen kommer det här inte att påverka din webbutik – det är bara synkningen mellan Selz och Zettle som upphör. Du måste dock göra några förändringar.

Vad detta innebär för befintliga användare

• Zettles onlinebetalningar kommer att tas bort från din webbutik.
  • Dina produkter och lager kommer inte längre automatiskt att synkas mellan Selz och Zettle.
  • Zettles försäljningsrapporter kommer inte längre att innehålla försäljning som gjorts genom Selz efter den 31 januari 2022. Alla försäljningsdata före detta datum kommer fortfarande att finnas i dina rapporter.

Letar du efter en ny e-commerce-plattform som fungerar med Zettle? Genom vår integration med BigCommerce kan du synka dina lager både offline och online och hantera dem från en och samma plats. Läs mer om integrationen.

Detta behöver du göra

För att hålla igång din webbutik på lång sikt rekommenderar vi att du byter till en annan e-handelsplattform som fungerar med Zettle. Här är de e-handelsintegrationer som vi har tillgängliga.

Om du bestämmer dig för att byta finns vi till hands för att hjälpa dig att välja mellan de olika alternativen och hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Kontakta Zettles supportteam om du behöver hjälp eller läs våra supportsidor om du vill ha mer information.

I nuläget behöver du göra följande förändringar:

1. Välj en annan betalningsleverantör för din webbutik.
  2. Uppdatera dina produkter och ditt lager hos både Selz och Zettle.

Vi ber om ursäkt för besväret och hoppas kunna hjälpa dig på alla sätt vi kan. Hör av dig till Zettles supportteam om du har frågor eller behöver hjälp.

Koppla bort integrationen

1. Logga in på ditt Zettle-konto på zettle.com
  2. Gå till sidan med appar zettle.com/apps och klicka på Selz-integrationen
  3. Klicka på ”Koppla från”-knappen
  4. Ditt Selz-konto kommer att kopplas från Zettle. De produkter i Selz som du tidigare har synkat från Zettle raderas inte, men är inte längre i synk med Zettle.

Du kan även koppla från integrationen på Selz-sidan. Logga in på ditt Selz-konto och gå till Kassasystem > Zettle och klicka på Koppla från.