Kom igång med iZettle Pro

Obs: Vi tar inte längre emot nyregistreringar för iZettle Pro. Läs mer om hur iZettle Go kan hjälpa ditt företag här.

Vad är iZettle Pro?

iZettle Pro är vår nya app framtagen speciellt för restaurangbranschen. Den ger dig som driver bar, café eller restaurang alla funktioner du behöver för att ta din service till nästa nivå. Systemet körs helt på iPad, till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar. iZettle Pro är framtagen för att du enkelt ska kunna organisera ditt arbete, ta betalt och analysera din försäljning, så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt – dina kunder.

Checklista & användarguide

Att driva företag kräver att man har många bollar i luften. För att hjälpa dig att komma igång har vi skapat den här praktiska checklistan.

Kombinera den med vår enkla användarguide för mer detaljerad information om dagliga uppgifter som hur man ta emot beställningar och betalningar eller gör dagsavslut.

Nätverkskrav

För iZettle Pro gäller särskilda nätverkskrav som måste uppfyllas för att allt ska fungera smidigt. Du kan läsa mer om kraven här.

Instruktionsfilmer

Är du mer visuellt lagd? Ta en titt på våra steg för steg-filmer som visar hur allt fungerar!