Sälj på Squarespace med iZettle E-commerce

Har du byggt din webbsida i Squarespace, men vill använda våra lösningar för att sälja dina produkter? Inga problem.

Kom igång

Först och främst måste du ha ett företagskonto på Squarespace och ha skapat minst en iZettle-produkt.

Obs: Squarespace kräver att du har ett företagskonto hos dem för att kunna använda inbäddningar enligt följande steg.

Börja med att kopiera knapp- eller widgetkoden för din iZettle-produkt. Gå till huvudmenyn i E-commerce och välj Knappar och widgetar. Välj hur du vill att din knapp eller widget ska se ut. När du är nöjd kopierar du koden från panelen till höger.

När du har kopierad koden går du tillbaka till Squarespace och lägger till ett kodblock till din sida genom att redigera en innehållssektion, klicka på + och sedan på Code.

Kodblocket låter dig lägga till HTML-kod direkt på din sida.

Klistra in din kopierade kod och klicka på Apply.

På grund av Squarespaces restriktioner kring inbäddad kod kan du i det här stadiet inte förhandsgranska din inbäddning. För att se den färdiga knappen/widgeten loggar du ut från Squarespace eller klickar på "Preview in safe mode".

Du behöver också lägga till vårt loader script under "Code Injection" i Squarespace-inställningarna, så att det laddas globalt och letar efter förändringar på sidan. Det låter komplicerat, men det är det inte. Du behöver bara kopiera den här koden och klistra in den under Settings > Advanced i "Header"-sektionen på din Squarespace-sida.

<script async src="https://embeds.selzstatic.com/1/loader.js"></script>

Knappexempel:

Widgetexempel: