Sälj på Wix med iZettle E-commerce

Om du vill lägga till en knapp eller widget på din Wix-sida behöver du först lägga in ett litet kodstycke med hjälp av stegen nedan.

Följ de här stegen:

1. Logga in på my.izettle.com och gå till E-commerce > Knappar och widgetar.
  2. Du kan ställa in och designa din knapp eller widget som du vill med redigeringsverktyget. Läs mer här.
  1. När du är klar med att anpassa din knapp eller widget kopierar du koden från panelen till höger.

Wix-inställningar

1. Kontrollera nu att du är inloggad på din Wix-sida och är i redigeringsläge.
  2. I menyn till vänster klickar du på Lägg till (plussymbolen) och sedan Mer > HTML iframe. Klicka på "Skriv in kod" så visas en ruta där du kan klistra in din kod.

När du lagt in HTML-koden visas din widget och du kan enkelt dra i rutans kanter för att anpassa widgetens storlek. Om du visar köpprocessen genom överlagring kommer du att behöva ta hänsyn till storleken på överlagringsfönstret när du justerar storleken på din widget.

3. Publicera din sida och du är klar!