Prova vår nya Android-app (betaversion)

Vad ingår i vår förbättrade Android-app?

Vi har delvis gjort om iZettle Go-appen för Android så att den ska bli ännu bättre att använda. Innan vi lanserar den för allmänheten vill vi veta vad folk tycker. Därför har vi tagit fram en betaversion – vi vill få återkoppling så att den blir så bra som möjligt.

Testappen fungerar precis som den du har nu. Produktbiblioteket och all din information finns kvar, men du får (förhoppningsvis) en bättre användarupplevelse.

Efter sommaren, när testperioden är slut, kommer vi att mejla dig en användarundersökning. Din återkoppling bidrar till att göra nästa version av appen ännu bättre.

Så här kommer du igång:

1. hit med din Android-enhet, eller gå in på Google Play och sök efter iZettle Go-appen. Skrolla ner till "join the beta" och klicka på "join" för att testa betaversionen.
  2. Fyll sedan i mejladressen som är kopplad till ditt Google-konto här. Om du inte vet vilken mejladress du använder, kan du öppna Google Play och klicka på menyknappen i övre vänstra hörnet – din mejladress syns längst upp.

Hur kommer jag tillbaka till den officiella iZettle Go-appen?

1. Gå till Google Play och sök efter iZettle Go-appen igen. Skrolla ner till "You're a beta tester" och välj "leave". Det är helt okej!
  2. Nu måste du avinstallera iZettle Go-appen från din enhet.
  3. Återinstallera sedan iZettle Go-appen på din enhet, så är du tillbaka i den vanliga versionen.

Bra att veta:

Appen är en betaversion. Det betyder att den inte är helt färdig och att vi jobbar på vissa delar innan vi släpper den. Några exempel på begränsningar som vi känner till och jobbar på:

• Appen är bara kompatibel med iZettle Reader, iZettle Reader 2 och kortläsaren Pro.