Anslut din iPhone eller iPad till internet via din skrivare

Vad är SteadyLAN?

SteadyLAN är en ny teknik som gör att du kan ladda din enhet och få en stabil internetuppkoppling enbart genom att ansluta till en mC-Print-skrivare.

Anslut din iPad eller iPhone till mC-Print-skrivaren med en lightning-kabel och anslut därefter skrivaren till ett modem med en LAN-kabel. Data överförs från modemet via skrivaren till din enhet – så nu kan du glömma allt som heter dålig wifi-uppkoppling.

Strömkabeln till din skrivare gör också att du kan ladda din iPad eller iPhone via lightning-kabeln.

SteadyLAN finns för mC-Print modellerna mCP21LB, mCP31L och mCP31LB, som säljs i Zettles webbutik för hårdvara.

När och varför ska jag använda SteadyLAN?

En kabelansluten internetlösning ger dig stabil uppkoppling på platser som har ingen eller dålig wifi-anslutning – och med SteadyLAN laddas dessutom din enhet på samma gång.

Hur kopplar jag upp mig med SteadyLAN?

1. Följ instruktionerna i den medföljande Star-manualen eller gå till Star för att se hur du ansluter din skrivare
  2. Gå till Zettle Go > Inställningar > Tillbehör > Skrivare och välj din skrivare.
  3. Tryck på SteadyLAN och välj aktiverat läge.

För att använda SteadyLAN-funktionen kan du behöva uppdatera skrivarens programvara

1. Ladda ner appen "mC-Print Utility" från AppStore här
  2. Öppna appen
  3. Välj skrivare
  4. Gå till Skrivarinställningar >Programuppdatering