Zettle Reader yhdistäminen

Zettle Reader 2

Uusin kortinlukijamme

• Kortinlukija yhdistetään mobiililaitteeseen vähän virtaa kuluttavalla Bluetooth-yhteydellä
  • Lukijalla voi vastaanottaa Siru ja PIN ‑maksuja, lähimaksuja sekä Apple Pay-, Google Pay- ja Samsung Pay ‑mobiilimaksuja
  • Siru ja PIN ‑maksut sekä tietyn summan ylittävät lähimaksut on vahvistettava asiakkaan PIN-koodilla
  • Nopea, vakaa ja helppo käyttää – alle 25 €:n lähimaksut ja korttimaksut hoituvat vain sekunneissa (summa saattaa vaihdella pankin ja maksupalveluntarjoajan mukaan)
  • Ladataan USB-kaapelin avulla (latausaika noin 1–2 tuntia), yhteensopiva Zettle Dock 2:n kanssa
  • Akun kesto kahdeksan tuntia (100 maksutapahtumaa)

Hanki Zettle Reader

Zettle Readerin yhdistäminen Bluetoothin kautta

Yhdistä Zettle-kortinlukija älypuhelimeesi tai tablettiisi avaamalla Zettle Go ‑sovellus ja siirtymällä kohtaan Asetukset > Kortinlukijat.

Etene sitten ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.

Lue lisää:
Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit
Näin vastaanotat maksun
Kortinlukijan vianmääritys

Uutta Zettle Readerissa

Kohteliaampi kortinlukija
Nyt Zettle Reader ja Zettle Reader 2 tervehtivät asiakastasi ystävällisesti!

Kun Zettle Readeriin tai Zettle Reader 2:een on kytketty virta ja se on yhdistetty älypuhelimeesi tai tablettisi, asiakas näkee lukijan näytössä tervehdyksen.

Maksuvaiheessa asiakkaan ostosten summa näkyy lukijassa, ja laite pyytää joko näyttämään tai asettamaan kortin.

Kun maksu on käsitelty, tervehdysviesti tulee taas lukijan näyttöön odottamaan seuraavaa asiakasta.

Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit

Zettle Readeria voi käyttää monien eri iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Huomaathan, että kortinlukija on ensin yhdistettävä mobiililaitteeseesi Bluetoothin kautta. Tarkista laitteesi yhteensopivuus täältä. Varmista myös, että älypuhelimessasi tai tabletissasi on asennettuna viimeisin laiteohjelmistoversio.

Tärkeä huomautus koskien käyttöä
Zettle tarjoaa kortinlukijan sinun tai yrityksesi käyttöön, ja sitoudut siihen, ettet osta kortinlukijoita myydäksesi niitä edelleen. Et saa käyttää tuotetta mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin maksujen vastaanottamiseen asentamasi Zettle-mobiilisovelluksen kautta. Tuotteeseen liittyvää ohjelmistoa tai laitteistoa ei saa muokata millään tavalla muutoin kun lain sallimassa laajuudessa.

Readerin käsitteleminen ja kunnossapito

Säilytä kortinlukijaa viileässä ja kuivassa paikassa (mieluiten 22 °C:ssa). Puhdista laitteen ulkopinta pehmeällä, kostealla liinalla. Älä suihkuta mitään nestettä suoraan laitteeseen, ja pyri välttämään kosteuden pääsemistä laitteessa oleviin aukkoihin. Älä käytä puhdistamiseen liuotinaineita. Varmista, ettei laitteen sisään pääse mitään siinä olevien aukkojen, kuten korttipaikkojen, kautta. Älä altista laitetta iskuille tai käsittele sitä varomattomasti.

Käyttöohjeet

Lataa kortinlukijoiden käyttöohjeet alla olevista linkeistä.

Zettle Reader 2:

Zettle Reader: