Om iZettle

iZettle erbjuder en lösning för betalning och försäljningsrapporter som gör att du som småföretagare kan spela i samma liga som de stora spelarna. Vi har hjälpt våra användare att utöka sin verksamhet varje år med över fem gånger så mycket som det europeiska genomsnittet. Vi gör det med smidiga hjälpmedel som är enkla att använda.

Med iZettle Reader kan vem som helst, när som helst, ta emot kortbetalningar. Med vår intuitiva point of sale-app är det enkelt att ta betalt, följa försäljningsstatistiken och hantera produktbiblioteket. Med iZettle har du inga startavgifter, inga månadsavgifter och inga bindningstider.  Istället erbjuder vi dig de verktyg du behöver för att fokusera på att starta, driva och utöka din verksamhet.

Kompatibilitet

Vår kostnadsfria app fungerar med iPhone, iPad och Android-enheter (kräver iOS 9 eller Android 4.4 eller högre).

iZettle Reader fungerar med enheter som har Bluetooth-anslutning och som kör iOS 9 eller Android 4.4 eller högre. Ta en titt på vår kompatibilitetsguide om du vill veta mer.

Internetanslutning

För att iZettle ska fungera måste enheten vara ansluten till 3G-nätet, 4G-nätet eller mot ett WiFi-nätverk. Dessa nätverk är mycket snabbare än det 2G-nät som traditionella kortterminaler normalt använder.