Tietoja Zettlestä

Zettle tarjoaa kannettavia korttimaksupäätteitä, kassasovelluksia ja muita käänteentekeviä kaupankäynnin työkaluja, joiden ansiosta pienyritykset voivat painia samassa sarjassa isojen tekijöiden kanssa. Zettle on osa PayPal-perhettä.

Zettlen korttimaksupäätteiden avulla kuka tahansa voi vastaanottaa korttimaksuja missä ja milloin vain. Intuitiivinen, maksuton Zettle Go ‑kassasovelluksemme on puolestaan suunniteltu kassatapahtumien käsittelyyn sekä myynnin ja varastotilanteen seurantaan.

Uusin tuotetulokkaamme Zettle Terminal on all-in-one-maksupääte, jossa on maksutoiminnot ja kassasovellus samassa. Terminalilla lyöt ostoksen kassaan ja vastaanotat maksun samalla laitteella.

Yhteistyökumppaneidemme integraatioiden avulla voit myös perustaa verkkokaupan, hoitaa kirjanpidon tai aloittaa myynnin somessa. Katso kaikki kumppani-integraatiot täältä.

Zettleltä saat tehokkaat työkalut yritystoiminnan aloittamiseen, pyörittämiseen ja kasvattamiseen – ilman aloitusmaksua, sitovia sopimuksia tai piilokuluja.

Kokeile Zettleä

Muut työkalut ja palvelut

Kaikki yritykset eivät käy kauppaa kasvotusten. Siksi tarjoamme turvallisen ratkaisun myös maksujen vastaanottamiseen etänä.

Maksulinkki on helppo tapa hoitaa maksu tekstiviestin, sähköpostin tai someviestin välityksellä. Luo kertakäyttöinen linkki ja lähetä se haluamallasi tavalla. Asiakkaasi voi maksaa helposti ja nopeasti kortilla tai verkkopankissa.

Yhteensopivuus

Maksuton Zettle Go ‑sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Zettle Reader ‑korttimaksupäätettä voi käyttää Bluetooth-yhteyttä tukevan iOS- tai Android-laitteen kanssa. Lisätietoja on yhteensopivuusoppaassamme.

Zettle Terminal on käytettävissä sellaisenaan, eikä se tue Bluetooth-yhteyttä. Lue lisää Zettle Terminalin lisätarvikkeista

Internetyhteys ja mobiilidatan käyttö

Zettlen käyttö edellyttää yhteyttä 3G-, 4G- tai WiFi-verkkoon. Nämä verkot ovat huomattavasti nopeampia kuin perinteisissä korttimaksupäätteissä käytettävä 2G-verkko. Maksujen vastaanottaminen Zettle Go ‑sovelluksella vie vain muutaman kilotavun dataa. Suosittelemme kuitenkin kaikkia Zettle-käyttäjiä yhdistämään laitteensa vakaaseen verkkoon.