Skapa konto

Det tar bara några minuter att komma igång med iZettle. Du kan skapa ditt konto direkt i appen eller på izettle.com.

I appen
  • Ladda ner iZettle-appen till din smartphone eller tablet; bara sök efter iZettle på App Store eller Google Play.
  • Starta appen, trycka på ”Skapa konto”.
  • Fyll i dina uppgifter och läs igenom och godkänn våra användarvillkor.
  • Om du vill köpa en kortläsare kan du göra det nu, eller vid ett senare tillfälle på izettle.com
På izettle.com
  1. Gå till registreringssidan på izettle.com.
  2. Fyll i dina uppgifter och läs igenom och godkänn våra användarvillkor.
  3. Om du vill köpa en kortläsare kan du göra det nu, eller vid ett senare tillfälle på izettle.com.