Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit

Zettle Reader ‑kortinlukijat on suunniteltu toimimaan kaikkien Bluetooth- ja internetyhteydellä varustettujen älypuhelimien ja tablettien kanssa.

Järjestelmävaatimukset Zettle Reader 2:lle

Apple iOS 14 tai uudempi tai Android 5 tai uudempi (mahdollisimman sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme vähintään Android 8:ää).

Hanki Zettle Reader

Järjestelmävaatimukset Zettle Reader 1:lle

Apple iOS 14 tai uudempi tai Android 5 tai uudempi (mahdollisimman sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme vähintään Android 8:ää).

Zettle Terminal

Zettle Terminal on all‑in‑one-ratkaisu: voit vastaanottaa korttimaksuja käyttämällä laitteessa olevaa Zettle-kassasovellusta, joten et tarvitse erillistä puhelinta/tablettia ja maksupäätettä. Huomaathan, että Terminalia ei ole mahdollista yhdistää älypuhelimeen tai tablettiin.

Entä jos älypuhelimeni tai tablettini ei ole yhteensopiva Zettle Readerin kanssa?
Siinä poikkeuksellisessa tapauksessa, että ostamasi Zettle Reader ei ole yhteensopiva iOS- tai Android-laitteesi kanssa, palautamme kortinlukijasta maksamasi summan jopa 30 päivän kuluttua kaupoista. Lisätietoa kortinlukijan palauttamisesta ja palautusohjeet ovat saatavilla täältä.