iZettle Reader

iZettle Reader har utvecklats för att fungera med alla smartphones och tablets som har Bluetooth och internetanslutning och minst Apple iOS 9 eller Android 4.1 som operativsystem.

Skaffa iZettle Reader här

Vad händer om min smartphone eller tablet inte är kompatibel?
Skulle det mot förmodan hända att du köper en iZettle Reader som inte fungerar tillsammans med din iOS- eller Android-enhet, återbetalar vi det belopp du har betalat i upp till 30 dagar efter ditt köp. Mer information om hur du returnerar kortläsaren och får dina pengar i retur finns här.

Kortläsare Pro / Pro Contactless

Kortläsaren bör fungera med de flesta smartphones och tablets som har Bluetooth och internetanslutning och minst Apple iOS 9 eller Android 4.1 som operativsystem.

Lite reader

I den här listan kan du se vilka iOS- och Android-enheter som vi har testat kortläsare Lite med och vet att det fungerar. Om din enhet och din version av operativsystem inte är med, kan vi inte garantera att det fungerar.

För att kunna hämta iZettles app och använda vår tjänst krävs minst Apple iOS 9 eller Android 4.1.