Testade smartphones och tablets

Det är dessa modeller (och operativsystem) som vi har testat våra kortläsare med och vet att det fungerar. Finns inte din enhet med på listan nedan, kan vi inte garantera att det kommer att fungera med våra kortläsare. Vi jobbar hela tiden på att testa fler smartphones och tablets.

Kortläsare Pro och Pro Contactless bör dock fungera med de flesta Android smartphones och tablets som har Bluetooth och Internet, och dit iZettle-appen kan laddas ner. Appen kräver minst Android OS 4.1.

Enhet OS Reader

Det är inte tillåtet att använda iZettle med en mobiltelefon där man har kringgått tekniska skyddsåtgärder, s.k. jailbreaking eller rooting.