Från 1 februari 2021 kommer vårt Hjälpcenter endast vara tillgängligt på finska. Du kan alltid läsa om våra tjänster och funktioner på vårt svenska Hjälpcenter.

Ansluta en kortläsare via Bluetooth

Anslut iZettle Reader och Reader 2

För att ansluta din kortläsare till din smartphone eller tablet, öppna iZettle Go-appen och gå till Inställningar > Kortläsare.

Följ sedan instruktionerna på skärmen.

Läs mer:
Kompatibla smartphones och tablets
Så tar du betalt
Felsökning av kortläsare

Anslut en tidigare kortläsare

​För att ansluta en av våra tidigare kortläsare (som t.ex. Pro Contactless eller Pro) till din smartphone eller tablet, öppna iZettle Go-appen och gå till Inställningar > Kortläsare.

Följ sedan instruktionerna på skärmen.

Bra att veta:
För att parkoppla kan du behöva kortläsarens nummer. Du hittar det på baksidan av läsaren – det är de tre sista siffrorna i läsarens serienummer.

Läs mer:
Kompatibla smartphones och tablets
Så tar du betalt
Felsökning av kortläsare