Ansluta en kortläsare via Bluetooth

Hoppa till:
Anslut iZettle Reader och Reader 2
Anslut en tidigare kortläsare

Anslut iZettle Reader och Reader 2

För att ansluta din kortläsare till din smartphone eller tablet, öppna iZettle Go-appen och gå till Inställningar > Kortläsare.

Följ sedan instruktionerna på skärmen.

Läs mer:
Kompatibla smartphones och tablets
Så tar du betalt
Felsökning av kortläsare

Anslut en tidigare kortläsare

​För att ansluta en av våra tidigare kortläsare (som t.ex. Pro Contactless eller Pro) till din smartphone eller tablet, öppna iZettle Go-appen och gå till Inställningar > Kortläsare.

Följ sedan instruktionerna på skärmen.

Bra att veta:
För att parkoppla kan du behöva kortläsarens nummer. Du hittar det på baksidan av läsaren – det är de tre sista siffrorna i läsarens serienummer.

Läs mer:
Kompatibla smartphones och tablets
Så tar du betalt
Felsökning av kortläsare