Käteismaksujen vastaanottaminen

Korttimaksujen lisäksi voit hyväksyä käteismaksuja Zettlellä. Tämä auttaa sinua pitämään kirjaa kaikista hyväksymistäsi maksuista, riippumatta siitä saitko maksun kortilla vai käteisellä.

Näin vastaanotat käteismaksun:

1. Anna summa

• Käynnistä Zettle Go -sovellus älypuhelimellasi tai tabletillasi.
  • Syötä summa, lyhyt kuvaus myymästäsi tuotteesta ja ota vaikka valokuva siitä.

2. Valitse “Maksa”

• Valitse Zettle Go -sovelluksessa “Maksa”
  • Valitse maksutavaksi Käteinen.

3. Saat käteistä

• Saat asiakkaalta käteistä.

4. Kuitti

• Asiakas voi lisätä sähköpostiosoitteensa ja/tai puhelinnumeronsa Zettle Go ‑sovellukseen kuitin vastaanottamista varten. Voit myös tulostaa asiakkaalle paperikuitin, jos käytät yhteensopivaa tulostinta tai jos Zettle Terminal on liitetty Terminal Printer & Dockiin.

Lue lisää kassalippaan yhdistämisestä täällä.

Hyvä tietää:
Vastaanottaessasi käteismaksun Zettlellä saat asiakkaalta käteistä ja valitset vaihtoehdon ”Käteismaksu” maksutapahtumaksi.

Hyväksyessäsi käteismaksun ja käsitellessäsi sen Zettlen kautta emme veloita mitään palkkioita, mutta muistathan, että pankkitilillesi ei talleteta yhtään rahaa, koska raha ei siirry tilien välillä järjestelmässämme.

Käteismaksujen kirjaaminen edellyttää, että käteismaksut on otettu käyttöön. Voit ottaa käteismaksut käyttöön seuraavasti: avaa Zettle Go -sovelluksen valikko > siirry kohtaan “Asetukset” > ota käyttöön käteismaksut. Tämän jälkeen voit valita myyntitapahtumassa maksutavaksi vaihtoehdon Käteinen (noudattamalla yllä vaiheessa 2 annettuja ohjeita).